Vi tar service og reparasjoner på de fleste kjente merker av varmepumper.

Service Reparasjon

De fleste varmepumper er likt bygget opp og en service eller reparasjon kan derfor utføres uavhengig av merke eller modell.

Anbefalt servicefrekvens er ca annet hvert år

En service gir deg flere fordeler

  • Forlenget levetid ved å smøre opp bevegelige deler slik at det minsker slitasje. Dette vil også redusere støy.
  • Rens og vask av register på ute og innedel.
  • Måling av varme før og etter service
  • Ettertrekking av skruer for kabler for å hindre brannfeller
  • Visuell kontroll av lekkasjer
  • Måling som indikerer om det er nok gass på anlegget
  • Du får en oppgradering av virkningsgraden på din eksisternde varmepumpe med en service ved at vi fjerner støv og annet smuss som har samlet seg opp siden forrige service, eller etter nymontering.

Send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring 97102535 og avtal en time for service i Oslo og omegn.

Service eller reparasjon:

NB: Reparasjoner er ikke service.
Reparasjoner prises utfra hva som må repareres på din varmepumpe.

I utgangspunktet gir vi deg 5 års garanti på varmepumper levert av oss. Får du feil på varmepumpen innen garantitiden reparerer vi den gratis for deg, forutsatt at feilen ikke er påført varmepumpen av ting utenfor vår kontroll.

Service må skilles fra reparasjon på varmepumper. Vi har inngående kunnskaper om feil på varmepumper, ofte utfra feilrapportering fra varmepumpen selv. Dette kan tolkes utfra blinkende lys på hovedkortet eller feilsignaler fra koderapporteringer fra innedelen eller via fjernkontrollen. I andre tilfeller gir ikke varmepumpen signal om hva som kan være feil og da kommer andre metoder inn for diagnostikken.

Etterfylling av kuldemedie R410A er noe kostbart pga de norske myndighetenes avgifter på gass. Vi vil derfor alltid konferere om kostnadene i forkant av en slik operasjon. For R32 er etterfylling av selve gassen rimeligere, men det er en del jobb forbundet med etterfylling av kuldemedie.

TilToppen

 Service på varmepumpe - Åpne, rense og måle
 Service.jpg
 Så ille kan det være. Da fungerer varmepumpen svært dårlig
 Innedel skitten 650