Toppmodellen fra General

Råtassen 4 leverer opptil 9000 watt varme, ideelt for norske vintre uten høye strømkostnader og har en topp A+++ energiklassifisering.

En annen fordel er at oppvarmingsprosessen går raskt, og temperaturen opprettholdes mer stabilt i større rom sammenlignet med mindre kraftige modeller. I tillegg til sine effektive varmfunksjoner og energieffektivitet, har Råtassen 4.0 flere positive egenskaper, som smarte styringsmuligheter via app og avanserte funksjoner som fjerner støv og pollen. Et stort pluss for de med astma eller andre luftveisproblemer. 

Fremtidens varmepumpe er her. 

SoveromRask og effektiv oppvarming 

Råtassen 4.0 har en rekke smarte funksjoner som bidrar til å gjøre varmepumpen både brukervennlig og best i sin klasse.


Kraftmodus - Funksjonen "Powerful Heating" sørger for at hjemmet ditt forblir varmt selv under ekstrem kulde, og gir ekstra varme når det behøves mest.

WIFI - Kontroller varmepumpen din enkelt via WiFi ved hjelp av General sin Airstage mobilapp – en svært praktisk løsning for fjernstyring.

Auto-omstart - Ved strømbrudd starter varmepumpen automatisk opp igjen, og sikrer at du alltid har varme i boligen.

Justerbar viftehastighet - Velg mellom seks ulike viftehastigheter for å tilpasse luftstrømmen etter dine behov, enten du foretrekker en mild bris eller kraftig varme.

Økomodus med varmejustering - Varmepumpen fordeler varmen jevnt i rommet, optimalisert for å oppnå en jevn romtemperatur i alle områder.

Plasmafilter for ren luft - Inneluften renses ved hjelp av et elektrostatisk plasmafilter, effektiv fjerning av pollen, støv og andre små partikler.

10 grader borteknapp for energieffektivitet - Sett pumpen til å opprettholde en minimumstemperatur når du forlater huset eller hytta.

Stille driftsmodus - Aktiver stille driftsmodus for å senke støynivået på utedelen.

Ukestimer for programmering - Planlegg på forhånd hvordan du ønsker å varme eller kjøle hjemmet ditt gjennom ukestimerfunksjonen, en enkel og effektiv måte å tilpasse temperaturen etter ditt behov.

Spesielt bra for Norske vinterforhold.

Toppmodell varmepumpe Råtassen har en bredde av gode kvaliteter som er spesielt bra for Norske vinterforhold. Denne varmepumpen gir lavere strømregning. Varmeveksleren har en kapasitet som er omtrent dobbel så stor som konvensjonelle modeller og den blåser også 13% mer varm (eller kald luft). Med disse sterke egenskapene er det mulig å varme opp eller kjøle ned rommet den er plassert i på meget kort tid. Det betyr at man på en ekstra kald dag kan få en varm og behagelig temperatur før man rekker å bli kald. 

Hus

Fordeler med Råtassen 4.0

  • - Høy varmekapasitet ned til -30°C
  • - Imponerende årsvarmefaktor på 5,3 (SCOP)
  • - Stillegående - 19 dB(A) i stillemodus på modell 9 og 12
  • - Plasmafilter som filtrerer ut støv og pollen
  • - Dobbeltfunksjon: varmepumpe og aircondition
  • - Spar energi med bevegelsessensor og økomodus
  • - Selvstarter etter strømbrudd